Happy day


Dnes happy day. Měli jsme schůzku s režisérem, kostýmní návrhářkou, maskérkou a pěti hlavními hrdinkami. Poprvé jsem holky viděla pohromadě, některé se neznaly ani spolu. Můj základní dojem z nich je: nadšení. Nádherný baby 26-43 let, zblízka jsou snad hezčí než v televizi. Budeme je muset maskovat, abysme jim tu a tam vyrobili nějaký chyby. Ba ne, jsou úplně normální. Rozebíraly jsme jejich role a ony začaly samy vykládat o svých životech. Byste nevěřili, co mají herečky za starosti. Úplně obyčejný. Někdy se dokonce podobají tomu, co budou hrát. Spolu vypadají báječně. Skoro všem se budou upravovat a barvit vlasy, kromě jedné všechny chtějí pod kostým stahovací prádlo. Pak kam choděj na ty figury, že jo, když všechno stáhnou! No všechno se nedá, ale co jsem vyslechla, s vizáží si hodně nechávají pomoct. O některých procedurách jsem neměla ani tušení. Asi, že nejsem herečka. Jak říkám - jsem z nich nadšená a režisér se usmíval taky. Doufám, že mi tenhle pocit vydrží aspoň do večera. Je to hezkej pocit.


5 komentářů:

  1. Už se moc těším na září!!!
    Jaruška

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, vy ze mne snad ještě na stará kolena uděláte TV diváka! já snad neodolám a taky se na seriál kouknu :-))
    ... ta přípravná fáze,co tu popisujete v náznacích, je tedy zajímavá. dneska jsem si v autě přemýšlela o tom, jak vy asi žijete? Kolik životů tedy zároveň žijete :-)) ..opravdu velmi netradiční práce. Nikdy mě nenapadlo, že bych tohle chtěla dělat, ale určitě je to profese, kde se nedá jentak krnět, že?
    Přeju vám, ať se dílo zdaří podle vašich představ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy o mně přemýšlíte v autě? To jste mě teda dostala! Práce je to krásná, jediný, čeho se bojím, je, až ji nikdo ode mě chtít nebude. Čím dál víc nic jinýho neumím. Děkuju za přízeň.

      Vymazat