Balím

Balím. Teda začnu. Zatím zkouška nového funkčního prádla a taky ortézy. Je skvělá, když jsem si ji sundala, okamžitě jsem začala zase kulhat. Takže mi hrozí, že v ní budu chodit i spát. Už teď ji miluju. Takže přece jen mi asi vadí, že jsem stále nezačala řešit svůj přetržený křížový kolenní vaz. Znovu a znovu se ujišťuju u svého ortopeda, že i takto se dá žít. Dá, pokud se mi noha neviklá. No, viklá, no. Jenže plastika vazu, nechození, pak rehabilitace - to jsou tři měsíce. Kdo mě bude obskakovat? Kdo mě bude vozit na rehabilitace? Kdo za mě udělá to jakdomanicnedělámajenompíšu? To vážně nevím.
P.S. Pokud se zahledíte do dáli za mé nohy, uvidíte betlém. Možná ho už nechám do příštích vánoc ...



Když tu ortézu budu pořád nosit, bude prej vypadat takhle.
To za to stojí, ne?

3 komentáře:

  1. Se směju! Tos špatně pochopila ten obal od ortézy:-D Tam je nakresleno jak bude vypadat v ortéze tvoje koleno a ne tvůj pas, boky a tak:-DD Kromě toho, jsi mnohem hezčí!!! A jaká je doba rehabilitace, kdyby ti tu nohu amputovali? :-D Užijte si hory a hlavně se ve zdraví vraťte! Hlavně to balení nepřeháněj:-D
    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Po několika měsíčním maratonu mám konečně čas číst blogy a na ten Váš jsem se obzvlášť těšila. Moc mě to baví.
    add oblečení pro herce: Asi ve třech dílech jsem měla stejné tričko:-)O kostymérkách a maskérkách jsem slyšela jen z doslechu. Než se rozjede kamera, tak se s moderátorem podíváme na sebe , jestli nám někde netrčí vlasy a jestli se moc neleskneme a pak už je nám všechno jedno.Hlavně nezapomenou říct, co jsme chtěli.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky, Soňo, díky. Taky Vás ráda čtu. Váš pořad režírovala jeden čas moje kamarádka a kolegyně Markéta Kučerová-Turková-Brchelová-Nešlehová (pořád je to ale jedna a ta samá). Vzácná to žena! Jestli tam pořád je, moc ji pozdravujte!

    OdpovědětVymazat