Nic, které mi brání v psaní

Pořád jsem se ještě nenaučila psát seznamy, co mám udělat, zařídit a tak. Proto taky velmi často na něco zapomenu. Dnes nesmím. Odjíždím a nebudu deset dní doma.
Takže:
- zabalit Stele na víkend (jede ke kamarádce)
- zabalit sobě
- zabalit Jenny, která jede se mnou (pes)
- zabalit kamarádce dárek
- vyřídit telefony
- domluvit s pojišťovnou proplacení Kryštofových účtů v Kanadě za zubaře (a když nám něco opravdu proplatí, vyvěsím prapor)
- internet banking, hromada složenek už požírá můj stůl
- najít účet za Ivanovy pekelně drahé trenýrky, které se rozpadly na kusy a protože už jsou to několikáté, pokus o reklamaci (když najdu ten účet)
- zakoupit přes aukro Stele nějaké oblečení, neb jsem se s ní zase nedostala vůbec do krámu a má jen jedny džíny - s dírou na koleně
- uklidit (klasika)
- srovnat hromadu prádla asi z osmi praček a sušiček (nežehlím)
- předpřipravit účetnictví pro účetní
ve 12.30 odjezd pro Stelu do školy + 2 spolužáky, odvoz k nim domů, kde bude Stela na víkend
pak pošta
pak nákup
pak odjezd na chalupu, kde budu 10 dní psát.
Už aby to bylo!

Takhle to zhruba vypadá, když pracujete doma a všichni si myslí, že nic neděláte. Kde je čas na tu moji milovanou práci, se ptám?



4 komentáře:

  1. Lucie, mám moc ráda Váš blog. A krásně často blogujete. To se člověk těší, už když zapíná počítač:-) Ke mně se momentálně o zkouškovém období přistěhovalo podobné NIC, co mi brání v učení:-)Přeji Vám, aby psaní na chatě šlo jedna báseň.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju vřele za pochvalu! A tohle NIC, co brání v učení, znám důvěrně. Je to nejhorší nic v mém dosavadním životě. Tak hodně úspěchů!

    OdpovědětVymazat
  3. Pod poslední větu bych se mohla podepsat, také pracuji z domova. V psaní seznamů jsem mistr, ale to odškrtávání je někdy běh na dlouhou trať. Vstávala jste v 5, abyste ten svůj udolala?
    Ať se Vám na samotě mezi vločkami daří!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten pejsek nakonci je hrozně moc hezký.. :))

    OdpovědětVymazat