Nula stupňů Celsia

V sobotu ráno jsem odjela jen tak nalehko (= bez notebooku) na chalupu, kde jsme připravovali vánoční výzdobu. Pojedeme tam po Štědrém dnu a zůstaneme přes Silvestra. Tak abysme přijeli do hezkého. V chalupě opět bylo nula stupňů, takže se mi hodily nové kožešinové bačkory. Mami, díky! Původně jsme měli 25.12. odjíždět k moři, ale museli jsme to zrušit, protože budu psát každý den - takže bych moře viděla maximálně z okna hotelového pokoje. Což už se mi taky jednou stalo. Nic moc. Jinak tyhle novoroční zájezdy miluju, snažíme se každý rok někam utéct. Nemám ráda české Silvestry, a ač netrpím na deprese, tak v Čechách ji mám na Nový rok vždy jako vyšitou. Což se mi zatím v cizině ještě nikdy nestalo.
Doma jsem před chvílí otevřela mail a sjela jsem rovnou pod stůl. To je vždycky hrůza, co se tam nahromadí. A řeklo by se víkend. Tak se tím jdu probrat a za odměnu pak bude svařáček. Pořád je na co se těšit!








1 komentář:

  1. Jéééé, to je krásně něžný, romantický, teplý... a to jmelí!! :-) My jsme o víkendu šli kolem baráku, který teda vypadal tak vkusně asi jako hovno na chodníku... Tohle je balzám. A jestli ti můžu dát tip na výzdobu, tak nádherně vypadá borůvčí ve skleněný vysoký míse s vodou a uprostřed zapíchnutá hala bala nějaká ozdoba. Miluju Vánoce!!!!!! A.

    OdpovědětVymazat