Nákupy aneb o čem sní devítileté slečny






Včera jsme se vydali do centra Prahy, protože některé nákupy, zejména ty nevánoční, už nešlo odkládat. Nejpříjemnějším okamžikem byla večeře v mongolském BBQ, které jsme objevili náhodou. Stejnou náhodou Stela objevila v jednom obchodě tyhle šílené střevičky a vyprosila si je. Já bych v tom nešla ani za trest, ale ona je schopná v nich jet i na lyže. V něčem jsme si příšerně nepodobné, ale to je dobře.  Jinak mě bohužel stíhají spíš špatné a ještě horší zprávy. Když si sedám ke scénáři, musím všechny někam odložit, nemyslet na ně a psát. Někdy to jde fakt těžko.

10 komentářů:

  1. Mít hodně práce je jedinej způsob, jak se ze špatných a ještě horších zpráv nezbláznit. U mě to tak funguje:-)Lucie, máte můj velký obdiv, já bych ty střevíčky nevydejchala a nekoupila. Podobnou hrůzu jsem musela nosit v dávnověku do tanečních, brrr. Krásný den.Pavlína

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, s tou prací to funguje skvěle. U mě dvojnásob, protože ve scénáři žiju životy těch druhých a ještě si je můžu vymyslet, jak chci. Problém je, že pak ta moje vlastní realita mi je cizí a nebaví mě. Stejně mě jednou čeká zešílení. Snad to nebude úplně hned. :-)
    P.S. Z bot je Stela tak nadšená, že už jsem nadšená i já, že jsem jí je dovolila.

    OdpovědětVymazat
  3. S holčičkama bohužel nemám zkušenosti, možná bych také nakonec vyměkla.
    Já si teda v myšlenkách často odbíhám někam mimo realitu, abych to špatné neprožívala na plný pecky, pokud je to závadné, tak se třeba v nějakém ústavu potkáme:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, to zní nadějně. Těším se!

    OdpovědětVymazat
  5. Netušila jsem, že takové boty se dají koupit v dětské velikosti! Naštěstí to netuší ani moje dcery.
    Nicméně Betynka už teď (v březnu jí bude deset) dorostla do velikosti 36/37, takže jí stejně můžeme pomalu nakupovat boty v dámském oddělení.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty botičky jsou luxusní!! Denisa by pro ně Stelu snad i zabila. Kde jste je koupili? A nezešílíš, ty to dáš! A.

    OdpovědětVymazat
  7. V Kotvě (kde jsem byla snad po dvaceti letech)je oddělení bot a maj tam i plesovky. Hódně jich tam maj. Dětský i dospělý. Stela, když je viděla, tak normálně vykřikla a utíkala k nim. Pak si je zkoušela na tlustou špinavou ponožku, ale okamžitě se cejtila jako hvězda. Sranda, ty děti. Byly dost zlevněný, ale i tak - pětikilo.

    OdpovědětVymazat
  8. to mi nepřijde zase tak šílený a za rok je prodáš na aukru:-) To je skvělý, že jsi je koupila. Já se úplně tetelím, taky bych je chtěla:-D A.

    OdpovědětVymazat
  9. Jenže ty bys je dětem brala a nosila sama. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. No a??:-) vždyť teď mi nosí oni ty moje:-D

    OdpovědětVymazat