Recyklace podprsenek



Pokud plánujete nákup podprsenky, určitě se vydejte do intimissimi, kde získáte slevu, pokud jim přinesete svoji starou (jakkoli strašnou) podprsenku. Bude recyklována a použita na výrobu izolačních panelů. To mě nadchlo! Miluju věci, které jsou vyrobené z něčeho, co už dosloužilo. Recyklací rozumím i to, že nakupuju hodně v bazarech, že věci po Stele dávám dál, mám ráda ten koloběh věcí. Teď jsem třeba na Aukro vystavila spoustu pokladů za korunu, jen abych je nemusela vyhodit. Ať poslouží někomu jinému. Sebere mi to sice spoustu času (vyfotit věc, napsat inzerát, pak to zabalit a vystát frontu na poště), ale ten hřejivý pocit, co z toho mám! Takže už jsem v podprsenkovém šuplíku vyhrabala tři úplné hrůzy (z estetických důvodů je opravdu nemůžu vyfotit) a už se těším, jak ty krasavice pošlu do izolačních panelů!

2 komentáře:

  1. boží! a jak dlouho akce trvá? potřebuju totiž nejdřív poprosit Ježíška, jestli by mi na nějakou pěknou práskačku donesl finance..=D

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím se tváří, že to bude napořád - rozhodně tam žádný termín není. Překvapilo mě, že proti Triumphu a jiným spoďárovnám, jsou jejich ceny o dost nižší. A mají dobrý modýlky i na spaní a bůhvínaco :-) a ty ceny fakt ve stovkách, žádný tisíce!

    OdpovědětVymazat