Proč muži neumí koupit správný dárek?

Moje celá odpověď níže. Ale kdybych to měla shrnout, tak  mě muži spíš překvapují a překvapovali příjemně (i když výjimka by se našla).
Příjemně mě překvapil taky časopis KRAUS, jsou tam zajímavé články, jiné než v profláknutých časopisech. Úplně nejvíc mě zaujal rozhovor s Marshou Kocábovou, bývalou ženou Michaela Kocába. Z pohledu cizinky dává Čechy do úplně nových souvislostí. Tvrdí například, že čeští muži vidí v manželce buď milenku nebo babičku. Nic mezi tím. Přečtěte si to.
A do třetice nové číslo ELLE DECORATION. Udělali mi velkou radost článkem o vánočních ozdobách a rodinách, které je už po několik generací vyrábějí. Staré ozdoby totiž sbírám. Už se těším, až se vám s nimi pochlubím.




4 komentáře:

  1. Ozdoby vám závidím.
    Co se dárků týče, není nad to,nechat se překvapit...
    Tak ať Vám to píše,zdravím B.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já myslím, že ani my ženy moc neumíme koupit správný dárek (mužům). Například já jsem to asi za celé svoje manželství parádně trefila jen dvakrát. Jednou s bruslema (dokonce jsem vybrala správné číslo bot!) a jednou s obalem na činely (manžel hraje na bicí).
    Jinak si každý advent zoufám, a to hned dvakrát, protože můj muž má taky 9. prosince narozeniny.

    OdpovědětVymazat
  3. som z toho jelen, stale chcem nieco komentovat, klikam kdekade a vobec neviem, ci sa to niekde aj ukaze. Tolko asi ja, marias, som kamoska tvojej uz 27 rocnej stalej dopisovatelky zo slovenska, AS, ktora mi o ,, tobe hodne vypravela,,
    Do kokorina som sa naozaj zamilovala, to je nieco co ocari a nasyti moju dusu.
    Tak a teraz budem cakat , ci sa mi to niekde ukaze.
    S uctou, ja, maria

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mně to přijde do mailu a zobrazí se to pouze pod konkrétním článkem - tenhle je dost starý, takže ho nikde v blogu neuvidíš. Díky za přízeň a zdravím tebe i adrianu!

      Vymazat