Mamma hotel zavírá

Včera jsme Kryštofa odvezli do Vídně, rozloučili jsme se s ním, měli slzy v očích a nechali ho napospas osudu. Své 21. narozeniny stráví celé v letadle. Aspoň na ně nezapomene. Pokud nesežene práci, vrátí se dřív, ale jinak až za rok. Jsem zvědavá, co bude. Jsem zvědavá na něj i na sebe.
Mamma hotel totiž po jednadvaceti letech zavírá.

3 komentáře:

  1. Smutný. I když pro Kryštofa asi spíš veselý, ale co ty mámy? Takovej zvláštní rozpor, co? Já bych nechtěla, aby mi David jednou zdrhnul takhle daleko a zároveň bych chtěla, aby zdrhnul a měl nějaký zkušenosti a dozvěděl se něco sám o sobě. Držím Kryštofovi palce, ať se mu tam daří a tobě taky, ať to přežiješ! :-)A.

    OdpovědětVymazat
  2. Trochu smutné to je, jedno takové loučení na dlouho mám za sebou, druhé mě čeká, ale musí se to brát pozitivně. Oni jsou chlapci obvykle pohodlní a líní a potřebují léčbu šokem... a Lucie žádné strachy, on to zvládne, mají v sobě velký potenciál, neradi ho ovšem ukazují, když se stará někdo jiný. Těšte se na návrat opravdu dospělého muže:-)P.

    OdpovědětVymazat
  3. Já zatím nemám žádné pocity, bylo to všechno strašně narychlo, ale souhlasím, že Kryštof léčbu šokem potřebuje. Ona ta široká vzájemně se milující rodina není vždycky jen pozitivum. Absolutně netuší, jak to v životě chodí!

    OdpovědětVymazat