Dům, ve kterém virtuálně bydlím




Mám takovou úchylku. Respektive mám jich víc, ale ne všechny jsou  publikovatelné. Tahle je skoro neškodná. Z každého výletu nebo cesty do zahraničí si vozím časopisy o bydlení, designu a architektuře. Miluju cizí domovy a baví mě v časopisech listovat. To, že si je zadarmo můžu stáhnout na internetu, mě naprosto neuspokojuje. Potřebuju se jich dotýkat!
Tohle je dům, do kterého jsem zamilovaná už druhý rok. Stále vítězí v mé soukromé anketě.
Ta kuchyň! Ta ložnice! Ta koupelna!
Samozřejmě jsem ta krásná paní se šátkem ve vlasech, co sahá po nějaké dóze.
Spousta věcí by se dala realizovat i v naší nedodělané chalupě, kdybych ovšem uměla přesvědčit svého muže, aby mi alespoň s něčím pomohl. Nedaří se mi ho vůbec motivovat. Ráda bych totiž, aby se mnou spolupracoval dobrovolně, neumím rozkazovat a rozdělovat úkoly.
Krásná paní se šátkem by mi možná poradila.

4 komentáře:

  1. Ha, tak tomu úplně rozumím. Jsem na tom ale hůř, nejenže si musím z cest nějaké časopisy o bydlení přivézt osobně, já se dokonce dožaduji téhož po bližních:) Buduji slušnou import základnu. Od doby, co jsem objevila kouzlo tabletu, nepohrdám ani těmi elektronickými. Stažení zdarma je ta lepší varianta. Ono se totiž bohužel:) dá objednat i elektronické předplatné pro případ, že nikdo z okolí nemíří do domoviny mých oblíbených periodik. Myslím, že bych si měla přiznat problém a začít se léčit:)))

    Jak přesvědčit muže neporadím, protože nejsem ta krásná paní s šátkem, a protože namotivovat muže ke koupi několika časopisů mi jde líp, než ho nadchnout pro realizaci nápadů, ke kterým mě to bezbřehé brouzdání po lesklých stránkách časopisů přivede:)

    Tak aspoň popřeju hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem vyžadovala po bližních, aby mi časopisy vozili, ale když párkrát přivezli něco jako bydlení v bavorském stylu (a ještě to stálo hromadu peněz), tak jsem od toho upustila. Ale nakupuju i přes aukce za pár korun. Dík za reakci a taky přeju hezkej večer!

    OdpovědětVymazat
  3. Ježíš, vy máte tak nádhernej blog! Už měsíc k vám chodím nakukovat. Mým virtuálním domem je ten váš a já jsem ta úžasná paní, co píše tenhle blog. :-) Zdraví Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Hanko, děkuju. Kdybyste viděla tu radost, kterou jste mi udělala ... nezměřitelná!

    OdpovědětVymazat