Dopisy Ježíškovi

Tak jsme dneska měli psací večer. Jen Kryštofův dopis chybí. Snad na něj Santa Claus v Kanadě nezapomene.






7 komentářů:

  1. to je parádní nápad a fotodokumentace na jedničku:)
    hezký večer

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, tak to je mily prispevek. To se hned pozna, jak kdo umi vyuzit list papiru, ze ?;) To asi taky zacnu praktikovat :)) Nejlepsi "zadanku" ma stejne pan Ivan....

    OdpovědětVymazat
  3. Trefa. Bude jí deset. A dosloužil jí mobil a notebook, takže jsme furt říkali, až od Ježíška ... Děkujeme za přání!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Taky, že jo. Pan Ivan se bude dost divit, co dostane. Včas vás o tom poinformuju, on stejně můj blog nečte. Prý mu úplně stačí mít vedle sebe originál. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To je tak krásný! Úplně na mě při prohlížení těch fotek padla deprese a úzkost z našich domácích večerů: honem! večeře! Simpsonovi! úkoly! piano! do vany! a zuby! pyžamo! uf....!
    Ale chápu, že to asi nebylo účelem, právě naopak. Takže se pokusím nějak inspirovat.
    Dopisy Ježíškovi jsme ještě letos nenapsali... teda holky je nenapsaly... obávám se, že se chystají do nich přepsat celý scénář reklam, co se vysílají během Animáčku.

    OdpovědětVymazat
  6. ...ale teď jsem si zvětšila tu fotku z lednice a moc mě potěšilo, že Stella tam má LPS (= Littlest Pet Shop, ty zrůdy s přerostlýma hlavama). Bety a Rozárka je taky sbírají :)
    A dotykový mobil by chtěla Betynka tady. Jenže zatím pořád ztrácí i ten svůj normální nedotykový.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsme v zajetí reklam (viz Stelin seznam), ale fakt je, že večery máme pěkné, společné. Po těch všech stěhováních jako základ vidím VELKÝ jídelní stůl (náš má skoro 3 metry). Místo dopisu pro Ježíška tam mám normálně noťas a všichni u stolu sedíme a děláme si to svý (včetně dívání se na Simpsonovi) a ono to vnáší do těch večerů takovej nějakej klid nebo co ... ale někdy se taky perem, ne že ne.

    OdpovědětVymazat