Slavnosti sněženek u nás doma

Ivan už několik dní chystá Kryštofovi rozlučku s kamarády, která je spojená s jeho oslavou narozenin (ve středu už Kryštof letí do Vancouveru). Půjčil pípu, gril, naložil prase divoké i prase domácí, uklidil zahradu ... a vypadá to, že ho to všechno baví. Scházejí se první hosti, jsme venku jen v tričku. Je nádherný počasí. Já od rána píšu, ale na dnešek jsem si stanovila menší počet stran, takže už v tuto chvíli mám splněnou normu. Za chvíli připravím ještě zeleninu, pití a doufám, že udám i svůj koláč, který se mi ve středu nepovedl a nikdo ho nechce jíst - ale třeba to z omladiny nikdo nepozná (Lenko, ten úžasnej podle tvýho receptu, udělala jsem všechno přesně, ale zase mi to nevyšlo!). Pak se jdu hodit do gala a v šest prchám na přímý přenos do ČT (ten je až od devíti, to předtím je záznam). Jsem zvědavá, co bude doma, až se vrátím. Fakt nevěřím, že se k nám může vejít 20-30 lidí!







3 komentáře:

  1. Lucie, gratuluji k sobotnímu úspěchu-moc Vám to slušelo...A za domácí zabijačku na zahradě vás obdivuju, já bych z toho měla strach:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kryštof zmužněl! ty jo! A jak se na ten odjezd těší? Zabijačku bych nepřežila, to je jedno,ale obdivuju tě, že jste mu umožnili se takhle nádherně stylově rozloučit s kamarády a oslavit narozky. Víkend byl nádherný. A jak to teda celé dopadlo? Vešli jste se tam? :-)A.

    OdpovědětVymazat
  3. QualityDesign, děkuju mockrát, to jste mě dojala. Opravdu!!! A ty, Adélo, taky. Tvé sms byly jedny z mála, které se mi podařilo nevymazat a přijmout. Děkuji! Ale celkově mám jediný pocit, a to, že scenárista patří k počítači. Nikam jinam!

    OdpovědětVymazat