Crazy day

Včera byl ve firmě GANT, pro kterou pracuje Kryštof, tzv. crazy day. To znamená, že zaměstnanci a rodinní příšlušníci si mohli nakoupit jejich zboží s velkými slevami. To bylo něco! Značka GANT je dost drahá, doteď jsem neměla v šatníku jediný kousek jejich oblečení. Takže jsem si koupila kabát, svetr, šálu a tašku. Asi za 30% původní ceny. Bleskově jsme se taky rozhodli vyměnit naše stolní nádobí, protože několik let jíme z modrých talířů a už je máme okoukané. Navíc modrá mi připomíná cibulák, který opravdu nemám ráda. Snad proto, že za mých mladých let to byl vrchol luxusu (a my ho nikdy neměli), a taky nerada jím z talířů, na kterých je něco nakresleného. Byť modré cibulky. Je to prostě zásek z dětství, se kterým nic neudělám.
Jinak bych řekla, že celý víkend byl crazy. Máma mi narychlo upravovala oblečení na natáčení, v sobotu ráno jsme prodali naši milovanou Multiplu - naštěstí dobrým lidem, kteří si pro ni přijeli vlakem až z Hodonína. Bude v dobrých rukou. Ale stejně jsme si s mamkou pobrečely (nejdřív byla moje, pak její). Pá pá, naše kamarádko, měj se hezky!





9 komentářů:

  1. Mluvíte mi ze srdce, multipla je taky moje srdeční záležitost, rozděluje lidi na dva tábory. Jedni ji nesnáší, druzí zbožňují. Jinak máte úžasný blog, nevím, proč lidi na něj tak málo reagují, že nepíší komentáře, ale to já vlastně taky málokdy. Díky! Katka

    OdpovědětVymazat
  2. Já taky děkuju. Kdyby FIAT pořád vyráběl auto s "ksichtem", tak si multiplu koupím novou a neváhám ani vteřinu. Ale bohužel. Většina nových aut - cenově dostupných, už má jen unifikované tváře.
    Často mi někdo říká, že mi chtěl napsat komentář, ale nešlo mu to technicky. Můj aj tý Honza to vždycky nějak napraví, ale pak to zase nějde ... mrzí mě to, ale nic víc s tím neudělám.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, váš blog je pro mě návykovej, ráno si ho vždycky otevírám v práci. O víkendu mám normálně abs´ták! Márty

    OdpovědětVymazat
  4. Márty, podle jména to skoro vypadá, že jste muž. A jestli fakt jo, pak mě těší dvojnásob, že mě čtete!

    OdpovědětVymazat
  5. cože???? Tak levný věci z GANTU??? Béé!! Možná je dobře, že nikdo z mých příbuzných tam nepracuje, protože by naše rodina po zbytek měsíce neměla co do úst:-) No ano, Multipla. Já vím, žes jí vždycky milovala, ale tys jí nikdy neviděla??:-))) Já patřím do toho druhého tábora:-). Do blogu bych přispívala ráda, ale nějak mě to ignoruje:-( Možná ví proč:-)
    A.

    OdpovědětVymazat
  6. jj, jsem muž, dobrej odhad. Multipla se mi taky nelíbí, ale bavěj mě lidi, co v ní jezděj. Jiná sekta, než my nudný VW. Dáte mi na sebe mail, ať to neřešíme veřejně ...? márty

    OdpovědětVymazat
  7. Kdo mi šáhne na multiplu, není můj kamarád! Myslím, že se ke mně hodí (i když ji už nemám), jsem jí v něčem podobná. Ano, VW se nelíbíme, ale je to jen skrytá závist, protože vy neumíte vystoupit ze svý šedi. Zkušenost. lucie.smich@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Já se tě teda nechci dotknout,Lu, páč bych ráda byla dál tvá kamarádka, ale v čem je ta podoba s autem? Já tohle nemám ráda. Auto je auto. Ať si každý koupí na co má a co se mu líbí a splňuje jeho požadavky, ale personifikovat si takovouhle spotřební věc?!! Já myslím, že to není o šedi duševní..tohle je nějakej druh úchylky:-))Adéla

    OdpovědětVymazat
  9. To je právě to, že někdo auto bere jako spotřební věc, ale pro mě to je LOVE. Multipla jo, moje současný sorento ne ... ale když nad tím přemejšlím, tak těžko se budu vzdávat i jeho. Je to kus mě, kus mýho (xkrát nabouranýho) života ... hele, kdybych takhle nevnímala, tak se nemůžu živit psaním. A budu prodávat studený unifikovaný auta. Ale tebe budu mít ráda pořád! :-)

    OdpovědětVymazat