Causa králík

Kromě psa máme doma ještě králíka. Jmenuje se Čmoud. Asi před třemi lety si ho Kryštof napůl koupil s před před předminulou slečnou, se kterou bydlel. Po půl roce se vrátil domů. Bez slečny. S králíkem. Přestože moc dobře věděl, že naše Jenny je lovec a jakmile králíka někde zahlédne, roztrhá ho. Takže už dva a půl roku schováváme králíka před psem u Stely v pokoji. Ta se o něj vzorně stará. Vytvořila mu 1+1 s palandou a halogenovým svítidlem. Doufám, že až si jednou bude s nějakým boyfriendem pořizovat napůl králíka ona, že zase neskončí u nás.



4 komentáře:

  1. Lucie, díky za návštěvu! Docela by mne zajímalo, které dvě knihy to byly? Předpokládám,že ne Husitský král od Jiráska? :-) Já se těším na všechny.

    OdpovědětVymazat
  2. Ne ne, byla to Jana Šrámková Hruškadóttir a Bohumila Grögerová Rukopis. To jsou knihy, ke kterým se pořád vracím. Ještě doporučuju Let let (pokus o rekapitulaci)Grögerová-Hiršal, je to sice víc jak tisíc stran, ale čtu to na pokračování. To je blaho!

    OdpovědětVymazat
  3. Let let je úžasný a taky Branka z pantů od paní Grögerové. A ten pan Komárek je moc zajímavý, hlavně pro ty, které zajímá vztah lidí a zvířat.

    OdpovědětVymazat
  4. Vida, díky za tip! Jinak největším loňským objevem je pro mě paní Hana Fousková, malířka a básnířka z Podještědí, která žije jako poustevnice a není lehké s ní komunikovat.Vydala dvě sbírky, má ještě deník, ale nechce ho pustit z ruky. Četla jsem jen ukázky v Revolver revue a fascinovalo mě to. Kéž by vyšel! Šla bych to oslavit. :-)

    OdpovědětVymazat