Balíme!

Ty tam jsou časy, kdy jsem jela na dovolenou se dvěma brufeny v kapse. Od té doby, co jsem v Egyptě musela vyhledat místního lékaře, aby mi za hodně peněz stanovil špatnou diagnózu, vozím si co nejvíc léků s sebou.
Takže dnes ještě solárko (jako jedna z mála ho mám ze zdravotních důvodů, neb jsem fototyp 1 a nemohla bych se na slunce ani podívat), pojistit se, nakoupit a zabalit. Sice odjíždíme až v pondělí, ale celý víkend na chalupě budu psát seriál. Už teď vím, že to nestihnu. Ale v tuhle chvíli mě to nerozhází. Nic mě nerozhází, čeká mě přece dovolená!

2 komentáře:

  1. Lucie, z celého srdce Ti přeju, abys ani jednu krabičku, tubičku, kapsličku, pilulku, mastičku...áááá... vidím i gel, kapky a věrnou přítelkyni Tabletu Rozpustnou s družkou Lepivou Náplastí - po celou dobu pobytu nepotřebovala.
    Leť!
    MK

    OdpovědětVymazat
  2. Ó, děkuji, vynasnažím se léčit jen sluncem, vínem (to nepiju, ale zní to poetičtěji než tvrdý alkohol, ještě likér je krásné slovo!) a mořským vzduchem! Už se těším na ty nekonečné večery (protože přes den budu už na sto procent psát).

    OdpovědětVymazat