Protože


 
 
Včera jsem šla spát po půlnoci, ale nešlo mi usnout, tak jsem zhlídla v tv oba přenosy biatlonu z odpoledne. Letos nám to nějak nejde. Nechtěla bych být v kůži trenérů, na které se snáší ze všech stran kritika.
V půl šestý jsem vstávala a začala konečně tvořit pf.
Jisté je, že před Vánoci ho ode mě nedostane nikdo. To by pošta musela lítat. Vidím to reálněji mezi svátky.
Musela jsem si dnes o týden prodloužit odevzdání animovaného filmu, protože nemám na psaní ten správnej klid. Takže začátek roku příštího, místo konce roku letošního. To snad není tak velkej rozdíl. Producent s tím byl v pohodě. Dokonce zavtipkoval, co pro něj napíšu dalšího?
Zřejmě budeme pokračovat hranou pohádkou.
To taky neumím.
 
Dnes výročí úmrtí Václava Havla.
Pořád živá rána.
Zoufale tu chybí přirozený autority a morální vzory (morálka ve smyslu občanskýho hrdinství).
Stela šla zapálit svíčku na Národní.
Lituju děti, kterejm rodiče předají jen nenávistný postoje, protože sami jiných nejsou schopni. Zjistila jsem, že to nesouvisí se vzděláním, ani s iq, ale s prostou empatií. Občas mě překvapí, kolika lidí se to týká.
Havel forever!
 
 

7 komentářů:

  1. Krásně napsané :). Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, paní Lucie, vzpomněla jsem si na Vás, když jsem prohlížela nabídku Tchiba. Zmínila jste se jednou, kam s vánočními ozdobami. A v nabídce Tchiba jsou pěkné krabice na uložení vánočních ozdob. Jestli máte zájem, podívejte se.
    Jinak Vám přeji krásné vánoční svátky a v novém roce Vám i Vaší rodině zdraví, štěstí, pohodu, klid a Vám také plno nápadů při psaní. S pozdravem Miluše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za tip, kouknu! Děkuji i za přání a přeji totéž!!!

      Vymazat
  3. Milá Lucie, děkuji za připomínku. Chybí tady moc.
    Přeji Vám krásné Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  4. My jsme zapalili az dnes, cestou do skoly...a syn (7let) me potesil, kdyz to komentoval slovy "Ja vedel, ze to udelas."

    OdpovědětVymazat