Můj dnešní outfit




K dnešní fotostory mě inspirovalo noční prohlížení spřátelených blogů, které mě opět po čase zavedlo na stránky žen, které si fotí své makeupy, nehty, vlasy a oblečení, ve kterém vyrážejí do světel velkoměsta nebo prostě jen do práce či školy. Fascinuje mě to a čas od času si to ráda prohlédnu. Možná mít lepší figuru, hadry a ksicht, tak si takový bloček taky pořídím ... no asi ne. Ale obecně - prohlížení cizích blogů mě dost inspiruje v mé práci. Zajímá mě na tom hlavně autenticita, jak já sám sebe vidím. To je nejcennější asi i pro vás.
To, co mám dnes na sobě, je moje tradiční psací oblečení. Jednotlivé kousky se mění, ale styl zůstává. A to bych řekla, že tohle ještě patří k těm lepším kreacím. Jsem sice out, ale fit. Příště už budu zase radši fotit své snídaně nebo obědy, nad čímž zase žasne moje kolegyně a připadá jí to úchylné. Ale všichni děláme něco, co ti druzí nechápou. A tak je to dobře.

8 komentářů:

  1. hahaaa, to me pobavilo:) Doma obcas chodim velmi podobne, i kdyz ted chodim spis " hodne zastrkana (nebo zastrcena ?) " nez "vystrkana". No, ono by nebylo spatny si zridit takovy "domaci outfit blog"....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brzo by mi došly modely, ale kdyby ho někdo založil, budu stálá čtenářka!

      Vymazat
  2. Slušíííí!!!! Fakt mocinky moc slušíííí!!! Ten topík je fakt sexy a ty proužky, ooooch. Plís co je to zač ten lak na nohou, zjistila sem, že ho nutně musím mít, no prostě kóča, jako vždy :o*****

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to DM drogerie, Gabriella Salvete, číslo to nemá, prostě ten největší ruďoch!

      Vymazat
    2. Ehm, děkuji... Měl to být jen vtip - odpověď ve stylu odpovědí na outfitových blozích, no zjevně se příliš nevyvedla, málo jsem studovala a již dlouho jsem žádný šťavnatý neshlédla, příště se polepším :o)

      Vymazat
    3. Jo ahá! Ale mě už se někdo na ten lak ptal, to bylo snad před půlrokem, tak jsem automaticky odpověděla. Jinak jsem nadsázku pochopila!

      Vymazat
  3. To vypadá na pyžamkovej den:-).....a pyžamkové dny já moc ráda :-)))

    OdpovědětVymazat