Zprávy z domova/ Jana má narozeniny

Milý Kryštofe, v sobotu měla Jana narozeniny, skoro mi nejde vyslovit, že padesáté, protože je to pořád kočka. Tentokrát nebyly sýrové a česnekové jednohubky u ní doma, ale oslava v Liberci v hospodě. Třicet lidí. Paráda. Odcházela jsem s babičkou Ívou mezi prvními v deset večer a od kamarádek jsem si vysloužila posměšky, že nejsem dost dekadentní. To fakt nejsem. Jsem nudná a doteď jste to věděli jen vy doma. Všichni neustále hráli fotbálek, vzpomínali na tebe a odhadovali, kolik máš doma medailí z mistrovství republiky v tomhle bizarním sportu. Nevíme to. Ale Stela rozhodně půjde ve tvých šlépějích, vyhrávala nade všemi. Někdy po půlnoci přimontovali na parket tyč, takže všichni, včetně tvé letos osmdesátileté babičky Dáši, si vyzkoušeli tanec u tyče. Proč ne. Když s námi před pár lety mohla na Štědrý večer kouřit trávu, tyč už je jen slabý odvar. Odchody: Babička Dáša vydržela tančit do půl třetí do rána. Jana, Vojta, Karolína, Líba a tvoje malá sestra do tří. Tatínek a Rony tradičně hospodu zamykali nad ránem.
Tolik zprávy z domova. Mějte se s Monikou hezky.
Líbá tě máma

Oslavenkyně. Moje švagrová.








3 komentáře:

  1. Cože????? To není možný,že je Janě 50. to ses spletla,ne? Koukám, vy jste taky pěkně šílená famílie:-DD A co se dostává k takovým narozkám? A jak je Vojta už velkej..no to čumim. A.

    OdpovědětVymazat
  2. No jo, je, ale vypadá pořád jak dorostenka. To má někdo štěstí, co? S darem jsem velmi neoriginální ... šek do IKEA. Ale od origináních dostala třeba vatu do uší ... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta se mááá!! Kočka jedna kočičí! To by si měl Rony každé ráno děkovat, že má takovou babu,ne? :-D Doufám, že to čte! :-)Vatu do uší?? Ha, jako kvůli kecům, který otravují život, aby je neslyšela? Bič do ruky bych jí dala. Ten by jí slušel!! A.

    OdpovědětVymazat