Co mě fascinuje a inspiruje



Včera jsem náhodou doklikala na blog slečny, která si fotí své nehty, jak si je nalakovala, své oči, jak si je namalovala, rtěnku, kterou si koupila ... prostě se zabývá sama sebou a ta slečna je tuze krásná. Všechno má nádherné: tělo, vlasy, oči, chodí dokonale nalíčená a oblečená, až jsem pojala podezření, že prostě nemůže stihnout nic jiného. Nikde jsem se nedočetla, že něco studuje nebo někde pracuje. Ale ok, to nemusí být obsahem jejího blogu. Má strašnou spoustu obdivovatelů - tedy spíš obdivovatelek, které si zakládají podobné blogy, ale nic už mě tolik nezaujalo. Co mě ale naprosto dostalo, když se na pár fotkách objevil byt, ve kterém slečna žije. Nebyl to prostor ala bydlím u rodičů a tak se musím podřídit, byl to prostor jsem prase. Své nádherné vlasy si vyfotila v tak zaflusaném zrcadle, že jsem zírala. Třpytivé nehty na noze byly vyfocené s pozadím špinavých koberců, což určitě nebyl účel. A úplná bomba - kuchyňský kout. Tam se myje nádobí asi každou sudou válku. Nejsem puritán, naopak, tyhle jevy mě fascinují a inspirují pro nové postavy do scénáře. To prostě nevymyslíš.
P.S. Řasenka je moje, Dermacol, 299 Kč /takhle to tam slečny píšou/

15 komentářů:

  1. Už jsem to hledala, ale právě jak jsem skákala z blogu na blog, z odkazu na odkaz, tak se mi nepodařilo najít tu koncovou adresu ani v historii. Ale i tak bych váhala, jestli to zveřejnit. Když to najdu, napíšu vám to soukromě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jednou, kdysi, jsem viděla medailonek účastnice soutěže Miss, která pózovala ve stylových kreacích a prohazovala krásné dlouhé vlasy v obouchaném doupěti. Tehdy jsem si uvědomila, že radši budu krásou průměrná a čistotná žena :). Já bych taky odkaz, sím?

    OdpovědětVymazat
  3. Večer na to sednu a musím to najít! V rychlovce se mi to nepodařilo.

    OdpovědětVymazat
  4. jo, my tomu říkáme navrch huj, vespod fuj

    taky by mě odkaz zajímal:)

    OdpovědětVymazat
  5. Našla jsem, ale mám psychický blok/blog to poslat dál, když jsem krásnou slečnu tak nehezky pomluvila. Odpusťte mi, ale nechám ji zahalenou tajemstvím. Pro Módní peklo ať ji objeví někdo jinej ... :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Objevila jste svět módních a kosmetických blogů, gratuluji.:-) Já na tom momentálně dost ujíždím a až dám na jaksebydli.cz odkaz na svůj blog o kosmetice, tak mi definitivně přeskočilo a prosím vepsat do seriálu.:-)
    Popisovaný blog asi neznám, ale na jednom takovém jsem viděla video, v němž aktérka (předvádějící svou novou řasenku) seděla na rozestlané posteli... a v tom se za ní cosi hbitého mihlo! zalezlo to pod polštář! Mně málem kleplo... byl to její přítulný potkan.:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to se těším! Já bych totiž vůbec nevěděla, o čem tam psát. Ale mám ráda, když se něco dozvím. Tipuju ovšem, že nebudete kosmeticky extra ujetá. Anebo jó? Každopádně se těším!

    OdpovědětVymazat
  8. Ale to je přeci normální, že když někdo, obzlášť pubescentní dívka, žije s rodiči v jejich hnusném bytě, potřebuje se obklopovat krásou. Jinak by jistojistě zešílela. Aby ten bordel přežila, tak si vytvořila svůj svět na blogu, kterej je jednoduše krásnej a jen její. Je mi jí líto. Asi jsem jediná, kdo ten blog vidět nechce. Já bych měla tendence je vyhledat a uklidit jim tam:-DDD A.

    OdpovědětVymazat
  9. Ne, to byl její byt, asi garsonka. Bydlí s nějakým klukem. Já lituju taky spoustu lidí, ale tohle není ten případ. Ale můžu jim nechat vzkaz, že jim uklidíš. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Lucie, bude to zaručeně blog pro kosmetické konzervy.:-)
    A jestli je někdo tak moc pořádkumilovný, že by zanedbané blogerínské doupě přijel uklidit, tak asi začnu fotit náš příbytek a budu se těšit.:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Že bych se konečně začala živit jako uklízečka?:-D Klidně mi foto příbytku pošlete, já jsem totiž hrozně zvědavá a zajímá mě jak to má kdo doma zařízené:-)! Ale jestli je to její garsonka, teda tý krásky, tak to je hnus. Ale zase na druhou stranu, kde má vzít na novej koberec, když všechno utratí za tu krásu, že? :-) Přeci pak nebude na blog fotit krásnej koberec a hnusně nalakovaný nehty! :-DD Naštěstí mám hnusnej ksicht i nehty, řasy a pleť, tak se můžu věnovat tomu úklidu. Hahaha.

    OdpovědětVymazat
  12. Jasně, někdo má hezký nehty, jinej hezkej byt. To jsou ty PRIORITY, jak se o nich pořád mluví. Hlavně si umět vybrat. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Mám ještě hezký děti:-DDD

    OdpovědětVymazat
  14. a kdybys chtěla vědět, co mě fascinuje, tak to je sebevědomí některých debilů a skromnost moudrých lidí! Jdu se zahrabat! Sbohem...

    OdpovědětVymazat
  15. Adélo, už nepiš a běž se zahrabat! Směju se a nedokážu pořádně vypointovat jedinou scénu ve scénáři!

    OdpovědětVymazat