Veselá koza aneb Skutečný dárek



Můj muž dostane k vánocům veselou kozu. Chce ode mě vždycky hlavně překvapení, má ho mít. Ne, koza se nestane mojí kamarádkou, protože ji nebudeme mít doma. Fyzicky ji dostane chudá žena v Kongu, které pomůže v jejím těžkém životě, o němž já doma v pyžamu nemám ani ponětí. Pokud i vy preferujete tzv. jiné dárky, koukněte na www.skutecnydarek.cz. Garantem je Člověk v tísni.
Adélo, díky za tip. Už jsem ho  rozsela dál a má velký úspěch. Můžete nakoupit kuřata na chov, školní potřeby, kanystry na vodu a další věci, které pomůžou.
Nesnáším řeči, že takovými dary si člověk kupuje akorát „odpustek nebo vylepšení ratingu vlastního svědomí" (citováno z Lidových novin!!!). Ale i kdyby to tak bylo, a pomůže to někomu jinému nechcípnout hlady, tak vylepšujme, vylepšujme rating. Já zase tvrdím, že ten, kdo takový článek napíše a takhle uvažuje, je lakomec, který tím zastírá akorát fakt, že by nepřežil, kdyby si tu zakoupenou kozu nemohl přivést s sebou domů. Do paneláku.

1 komentář:

  1. Jééé, Luci,tak mě to zase dojalo. Poprvé, když přišly ty certifikáty k nám domů a teď, když vidím, že jsi taky koupila dar, který snad Ivana potěší a pobaví zároveň. Ubohý redaktor z Lidových novin zřejmě o sebevědomí neví nic a vědomí ho asi taky minulo. Jsem zvědavá na Ivanovu reakci:-D! A.

    OdpovědětVymazat