Vyplouváme

Dnes za kuropění padla první klapka seriálu.
Do noci se ladily poslední detaily (ani nevím, jestli se to stihlo).
Usnula jsem polomrtvá už v deset.
Kéž by všechno vyšlo, jak si představujeme a nebyl to jeden velký kompromis.









10 komentářů:

  1. Líbí se mi jak umíte fotit tajemství. Ať se líbíte!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak že by fakt o nimrodech? To musím doma říct tátovi :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tatínka zklamu, o nimrodech toho moc nevím, takže to není seriál z lesa, ale samoúčelně tam ty dekorace nejsou :)

      Vymazat
    2. To neva, těšíme se i na rybáře :-), těšíme se na "ZASE TU LUCII" :-)

      Vymazat
  3. ..táto pastelová tyrkys, asi s béžovou, je na obrazovke najpríjemnejšia, alebo najviac ukáže.., lebo sa vo filmoch a seriáloch opakuje najviac...a tak sa učím :-), ale ja som nepoučiteľná ,,palica,,...a furt musím rebelovať, aby som to doma ,,náhodou,,nemala, ako každý...
    ...moc sa teším, a držím palce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My máme tyrkysovou a vůbec flekaté odstíny modré poprvé, bylo kolem toho hodně dohadů, protože nevíme, jak to bude dlouhodobě vypadat na kameru. Myslím, že je to hodně neobvyklé, já se s tím teda ještě nesetkala ... a bojím se, jestli to vyjde :) Doma člověk může mít cokoli, ale kamera barevné pozadí moc nemiluje.

      Vymazat
    2. Vo Svadbách mala Oľga byt do tyrkys s tou maslovou a hnedou, hrala ešte vo filme Muži v nadeji ?? a tam toho bolo v tom tóne viac, mali tieto tóny tuším aj v tej reštaurácii, ktorú M. viedol..., na pavlači si sokyne vešali tyrkys korzety :-) a bolo to tuším aj v byte Bolka P. a Simony S. s oranžovou, ale celý ten film si pamätám v takom príjemnom tyrkys odtieni...:-)...a s tou patinou U Vás :-), tá príjemnosť rastie !

      Vymazat
    3. ...no a rodičia Oľgy mali celý interiér v zelených odtieňoch, to sa mi na vidiek zdalo NAJ odtieň, a samozrejme, že tie tóny maslovej a olivovej v kuchyni k tomu PRIMA !...môžem sa opýtať, keď sa rozoberú kulisy, stávajú sa tie úžasné kúsky inventárom, alebo idú do bazáru ?...tie kredencíky, sofa...

      Vymazat
    4. Záleží na smlouvě. Taky už jsem kolikrát chtěla něco odkoupit, ale nepodařilo se mi to :)

      Vymazat